Luis Súarez lesionat soli
@FCBarcelona_cat

Luis Suárez està lesionat. El davanter blaugrana es va fer mal en el partit que el va enfrontar amb l’Athletic Club i és dubte per als pròxims partits del Barça.

Punxada al soli de la cama dreta

Suárez va notar una punxada a la cama dreta al minut 31. En un salt a l’àrea dels bascos, el davanter va caure i ràpidament va notar que alguna cosa no rutllava. Tot i això, Suárez va estar a punt de marcar el gol del coix. Mentre es tocava la cama dreta, una errada defensiva de l’Athletic el va deixar sol davant Unai Simón, però la rematada es va estavellar al pal.

Les proves confirmen la lesió

Els serveis mèdics del club han examinat l’uruguaià aquest dissabte al matí i les proves han confirmat una lesió muscular al soli de la cama dreta. El temps de baixa, això sí, encara no s’ha determinat. Segons el comunicat mèdic del club, “l’evolució marcarà la seva disponibilitat”.

Una lesió coneguda

La lesió de Suárez és al mateix múscul que la que té Leo Messi i que va fer que l’argentí es perdés el partit contra l’Athletic. En principi, Messi estarà disponible per rebre el Betis el cap de setmana vinent. Falta per veure si Suárez el podrà acompanyar en l’atac blaugrana.