L’Espanyol enceta la Lliga aquest diumenge a les 19 h contra un os dur de rosegar, el remodelat Sevilla de Lopetegui i Monchi. Per valorar aquest matx al RCDE Stadium, David Gallego va parlar davant els mitjans i va deixar clar que els andalusos “seran el rival més exigent al qual s’hauran enfrontat”.

Un Sevilla protagonista

Tot i que a l’Espanyol de Gallego li agrada tenir la pilota i portar el ritme del partit, el tècnic de Súria creu que contra el Sevilla patiran per aconseguir-ho, tot i que reconeix que “la nostra idea és jugar al que volem nosaltres durant una bona part del partit”. David Gallego creu que la qualitat dels de Lopetegui ho farà complicat perquè “als nostres partits de l’estiu hem sigut protagonistes però amb el Sevilla serà més difícil. És un molt bon equip amb molt bons jugadors. Dels millors de la competició“.

Espanyolisme per damunt de tot

Les sensacions de l’equip aquest estiu han estat molt bones i Gallego veu el seu equip molt motivat. Amb l’entrenador blanc-i-blau, la intensitat i el sentiment no és negociable: “Defensem uns colors d’una entitat molt gran. Els jugadors tenen ganes que comenci la Lliga i, a més a més, al nostre estadi”.