L’Espanyol va derrotar al Lucerna per 3 a 0 en el partit de tornada de la tercera ronda prèvia de l’Europa League. L’entrenador, David Gallego, amb la mirada posada en el debut de lliga aquest diumenge i del 0 a 3 de l’anada, va donar l’oportunitat a quatre jugadors de la cantera perica: Víctor Campuzano, autor d’un doblet, Pipa, Pol Lozano i Nico Melamed.

Gallego no regala res

El tècnic blanc-i-blau ha explicat que “si els quatre jugadors han debutat és perquè s’ho han guanyat” i perquè estan al nivell, i no pas perquè els regali res. També ha animat els jugadors a continuar treballant com ho estan fent per poder jugar més minuts. El tècnic té molt present el planter per reforçar la plantilla en moments determinats, ja que, si l’Espanyol passa la darrera eliminatòria, disputaran tres competicions al llarg de la temporada: la Lliga, la Copa del Rei i l’Europa League.

Víctor Campuzano, doblet per començar

El gran protagonista de la nit va ser Víctor Campuzano. El jove davanter va debutar amb un doblet en partit oficial amb el primer equip. En la primera ocasió que va tenir, va inaugurar el seu compte particular i, deu minuts més tard, va signar el segon gol amb un gran xut creuat. En roda de premsa, Gallego va destacar la facilitat de Campuzano per fer gol.

Melamed, el primer debutant nascut al segle XXI

El migcampista nascut a l’abril de 2001 s’ha convertit en el primer futbolista de l’Espanyol del segle XXI a debutar en el primer equip. El jugador de 18 anys va entrar a la segona meitat en substitució de Matías Vargas contra el Lucerna suís. Melamed és un dels jugadors amb més projecció del planter de l’Espanyol, per la qual cosa, el club blanc-i-blau el va renovar fins el juliol de 2023.