El Sant Andreu ha perdut davant el Castelldefels per 2 a 1 i, per tant, haurà d’esperar per assegurar-se jugar el play-off d’ascens. Noguera ha marcat el gol andreuenc i Sergi Moreno i Joel Coch, els dos després de dues jugades a pilota aturada, han estat els golejadors dels del Baix Llobregat. És la primera derrota dels andreuencs en aquesta segona fase de la Lliga. Tot i aquesta ensopegada el Sant Andreu continua líder.

El Sant Andreu reacciona al gol visitant

Els andreuencs han sortit dominant i apropant-se a l’àrea dels del Baix Llobregat, però els ha faltat clarividència en l’última passada i en la rematada final. Tot el contrari li ha passat al Castelldefels. Els del Baix Llobregat en la primera que han tingut han marcat. Sergi Moreno ha rematat de cap una falta en el minut 13 i ha fet el 0 a 1. Els quadribarrats han seguit controlant i han arribat les ocasions per empatar amb xuts de Serramitja i Juanan. La insistència dels de Cristian Garcia ha tingut premi i Joan Noguera al minut 37 ha aconseguit l’1 a 1. Amb aquest marcador s’ha arribat al descans.

El Sant Andreu es mereix l’empat

Els quadribarrats han sortit dels vestidors dominant, però no han acabat de trobar la manera de crear perill. I el Castelldefels, com en la primera part, a pilota aturada ha marcat el segon. Joel Coch en el minut 60 ha signat el 2 a 1. El Sant Andreu ha reaccionat i Serramitja ha estat a punt de marcar, però Marimón ha salvat sota pals. Els de Cristian Garcia han seguit buscant l’empat i Ferrón, en aquests minuts, ha estat el jugador més incisiu dels quadribarrats. Els barcelonins han reclamat un possible penal sobre Serramitja, però l’àrbitre no ha vist res de res. El Sant Andreu ha buscat el gol de l’empat amb insistència en els últims minuts. I primer una rematada al pal i després un cop de cap de Juanan, que ha salvat David Moreno, haurien pogut significar l’empat.