Martinenc

El Martinenc ha perdut per 5 gols a 0 contra l’Atlètic Sant Just. Els diables vermells afrontaven el partit empatats a punts amb els del Baix Llobregat. Amb aquest resultat, els del Guinardó se situen a la meitat baixa de la classificació, a la setena plaça.

El Martinenc, poc encertat de cara a porteria

El Martinenc ha començat el matx tenint la primera ocasió de perill, al minut 2, amb una rematada de Joel que ha anat fora per ben poc. Però pràcticament en la jugada següent, al minut 5, l’Atlètic Sant Just ha fet el primer gol del partit, obra de Jan. Els del Guinardó han tingut alguna ocasió per posar l’empat en el marcador, tot i que amb el transcurs dels minuts han anat perdent encert en el joc ofensiu. Ha estat a partir d’aquí quan han arribat el segon i el tercer gols dels del Baix Llobregat: el segon l’ha fet Iñaki, al minut 34, i el tercer, Gerard Pedrol, al minut 38. Amb el resultat de 3 a 0 s’ha arribat a la fi de la primera meitat.

L’Atlètic Sant Just culmina la golejada

En el primer minut de la represa, al 46, Iñaki ha tornat a marcar amb un xut ras i creuat per posar el 4 a 0 a favor de l’Atlètic Sant Just. El Martinenc ha generat molt poc perill durant la segona meitat, tot i que ha tingut una triple ocasió clara al minut 85 en què ni Joel en primera instància, ni Aleix Lage ni Roland han aconseguit fer gol. Ja en el temps afegit, els del Baix Llobregat han culminat la golejada amb el cinquè gol, obra de Sergi, que feia escassos minuts que havia entrat al terreny de joc.