L’Europa haurà d’esperar una jornada més per proclamar-se campió de Lliga de la Tercera Divisió. Els escapulats, després d’aconseguir l’històric ascens a Segona RFEF en la jornada anterior, han perdut amb el Granollers, per 3 gols a 1, al Municipal Carrer de Girona. Els aficionats europeistes hauran d’esperar, almenys, un partit més per acabar d’arrodonir la temporada amb la consecució del títol de Lliga.

El Granollers s’avança primer

Començament de partit sense un dominador clar, tot i que la primera ocasió ha estat de l’Europa, al minut 5, en una centrada de David Jiménez que Albert Martí no ha pogut rematar bé. El Granollers ha arribat amb més perill a l’àrea rival en els primers compassos del joc. Al minut 18, en una molt bona triangulació en atac dels granollerins, Marc Gelmà ha fet el primer gol. Amb el resultat a favor, el conjunt vallesà és el que ha aconseguit el domini de la pilota. L’Europa ho ha intentat sense opcions clares de gol en diversos contraatacs. Els de David Vilajoana s’han hagut de defensar bé per no encaixar un segon gol que els compliqués la consecució del títol de Lliga i arribar a la fi de la primera meitat amb el resultat d’1 a 0 en contra.

L’Europa fa un gol, però no és suficient

A la represa, l’Europa ha entrat decidit a capgirar el resultat. Ha estat en un contracop, al minut 50, en què Albert Martí ha centrat perquè David Jiménez rematés i fes el primer gol gracienc. Quan millor estaven jugant els escapulats, el Granollers ha construït una contra ràpida per fer el segon, només quatre minuts més tard, al minut 54, obra de Pau Darbra. A partir d’aquí, el partit ha tornat a trencar-se, tot i que amb el transcurs dels minuts, l’Europa ha estat qui ha tingut més la pilota, i per la seva banda ha arribat el perill. Els darrers minuts de partit han estat elèctrics, amb els escapulats buscant l’empat que els donés el punt necessari per aconseguir el títol de Lliga, però no hi ha hagut sort. La més clara, al minut 90, una rematada d’Eric López ha anat al pal. En el temps afegit, amb l’Europa bolcat en atac, Javi Prats, en pròpia, ha fet el tercer per al conjunt granollerí, després d’un xut previ de Dani Muela que li ha rebotat a la cama. Els aficionats europeistes hauran d’esperar, almenys, un partit més, i és que el triomf del Terrassa tampoc no ha ajudat que els graciencs fossin avui mateix campions.