El Júpiter ha empatat a un al camp del Mollet. Tot i avançar-se, els gris-i-grana han vist com els del Vallès han empatat a la segona part. Els barcelonins continuaran una temporada més en la zona perillosa de la classificació.

Gol i expulsió del Júpiter

El partit ha començat sense un dominador clar. Cap dels dos equips ha dominat la pilota i tampoc no s’han generat ocasions de gol. Tot plegat ha canviat en el minut 37, quan Alpha ha marcat i ha fet el 0 a 1. I just abans del descans ha arribat la jugada que ha marcat la segona part. Llorenç Genesca ha vist la targeta vermella directa i ha deixat el Júpiter en inferioritat numèrica tota la segona part.

El Mollet empata

La represa ha començat amb molta intensitat i amb el Mollet buscant el gol de l’empat. Ha estat en el minut 61 quan David Sánchez ha aconseguit l’empat a un. Els locals han buscat el gol de la victòria, però els de la Verneda s’han defensat i han pogut sumar un punt al final. Tenint en compte que els barcelonins han jugat tota la segona part amb un jugador menys el punt es pot donar per bo.

Els jugadors s’han deixat la vida al camp.