Guineueta

El Guineueta ha empatat a un davant el Rubí. Els dos gols han arribat a la segona part. Els del Vallès s’han avançat gràcies a Raúl Pérez i ha estat Ferran Sánchez qui ha empatat per als de Nou Barris. Els barcelonins es mantenen al capdavant de la classificació amb quatre punts d’avantatge respecte a la Unificació Llefià.

Primera part sense gols

Abans de començar el partit Luis Gallego ha rebut un petit homenatge pels seus 100 partits dirigint el Guineueta. El Rubí ha començat millor i ha dominat més en els primers minuts. De totes maneres, no ha estat encertat en la rematada i, per tant, no s’ha pogut avançar. Han anat passant els minuts i els de Nou Barris han igualat l’enfrontament, però els ha costat molt generar perill. No ha estat fins al tram final quan han generat una bona ocasió de gol.

El Guineueta empata el partit

A la segona part ha canviat l’efectivitat i els dos equips han encertat entre els tres pals. Ha estat el Rubí el que ha obert la llauna. En el minut 54 Rául Pérez ha fet el 0 a 1. Han estat moments de domini dels visitants, que haurien pogut fer el segon. El líder queia a casa, però la sorpresa ha durat ben poc, ja que en el minut 60 Ferran Sánchez ha signat l’empat a un. Fins al final els dos equips han intentat buscar el gol que els donés els tres punts, però el marcador ja no s’ha mogut.