Alegria i satisfacció immensa a l’Estadi Johan Cruyff. El Barça lluitarà per proclamar-se campió d’Europa. Les blaugrana s’han classificat per a la final de la Lliga de Campions, després de guanyar el PSG en la semifinal per 2 a 1. Aquesta és la segona final de la Champions que jugaran les de Lluís Cortés, després de la que van disputar l’any 2019 contra l’Olympique de Lió. Aquesta temporada el rival del Barça serà el Chelsea.

Martens encarrila la final

El partit ha començat de la millor manera possible per al Barça, ja que en el minut 8 i en la primera aproximació que ha tingut ha marcat. Lieke Martens ha signat l’1 a 0. Les franceses han encaixat el cop moral de rebre el gol i han buscat l’empat amb diverses aproximacions, tot i que sense gaire perill. Els ha costat portar el pes del partit. Les blaugrana, que han perdut una mica de control, han esperat el seu moment al contraatac. Han anat passant els minuts i el Barça ha recuperat el domini i a la mitja hora de joc una centrada de Graham l’ha rematat al segon pal Lieke Martens i ha fet el 2 a 0. Però el PSG no s’ha rendit i en el minut 34 Katoto ha aprofitat una indecisió dins l’àrea de la defensa blaugrana a la sortida d’un córner per fer el 2 a 1, marcador amb el qual s’ha arribat al descans.

Nervis i patiment

La segona part ha començat amb el PSG buscant insistentment l’empat i amb el Barça intentant controlar i tranquil·litzar el partit. I ha arribat la primera jugada polèmica: un possible penal sobre Alexia Putellas. Cap dels dos equips ha aconseguit el control i el nervis i la tensió han començat a aparèixer sobre el camp. I Paños ha salvat l’empat després d’un xut de Bachmann. El Barça hauria pogut sentenciar la semifinal amb un parell d’ocasions molt clares. Primer ha estat Jenni Hermoso, qui ha enviat al pal, i després ha estat Marta Torrejón, qui ha rematat al travesser. Tot i això, el PSG ha collat de valent i ha generat perill i ha posat l’ai al cor a més d’un i de dos culers. En els últims minuts Oshoala ha tingut el tercer a les botes, però ha xutat als peus d’Endler.