@martinenc

El Martinenc no ha pogut sumar cap punt en la seva visita al camp del Vista Alegre. Els diables vermells han caigut per 1 a 0, en la que és la primera derrota lluny del Guinardó i la segona de la temporada.

Domini lleuger a la primera part

El partit no ha començat de la millor manera per al Martinenc. Els locals han sortit més endollats i han avisat quan només s’havien disputat cinc minuts. El porter dels diables vermells, Gabri Padrós, ha hagut d’intervenir en dues ocasions, una de magistral a xut de falta directa de Peralta. Amb el pas dels minuts, el Martinenc s’ha anat aconseguint el control de la pilota i ha començat a crear perill a la porteria local. Les úniques arribades clares han estat dos xuts de Joel i Rafel, que han obligat el porter local Tomás a intervenir.

La intensitat local, factor determinant

La segona meitat ha començat amb la mateixa intensitat per part del Vista Alegre i ha acabat estant el factor determinant. Al minut 54, Joel Sánchez ha signat l’únic gol del partit, després d’una gran acció individual. A partir d’aquí, els locals no han arriscat i han jugat a mantenir el marcador favorable. El Martinenc ha estat incapaç d’apropar-se a la porteria rival i amb l’1 a 0 s’ha arribat al final del partit.