El CN Sant Andreu s’ha imposat al Canoe per 13 a 10 en l’onzena jornada de la Lliga Premaat masculina de waterpolo. Amb aquesta victòria, els barcelonins han acabat la primera volta en setena posició, amb un balanç de quatre victòries i sis derrotes. Amb un total de 12 punts aconseguits, els andreuencs s’allunyen dels seus perseguidors a la zona baixa de la classificació.

Els locals s’imposen a la primera meitat

El Canoe ha entrat al partit molt intens i ha tingut fins a tres ocasions clares per obrir el marcador. Els locals, però, han aguantat l’embranzida inicial i han aconseguit avançar-se al minut 3 gràcies a un bon gol de Iago Bofill, que ha estat nomenat el millor del partit. Després d’aconseguir marcar dos gols més, amb el primer quart a punt d’acabar, els visitants han escurçat distàncies. El porter del Canoe, Diego Tebar, ha estat protagonista al segon quart, ja que ha aconseguit aturar dos penals. Tot i no aprofitar els penals favorables, els andreueuncs han mantingut la distància i han marxat amb un favorable 5-3 al marcador.

Pluja de gols al tercer quart

Tant el Sant Andreu com el Canoe han mostrat una gran efectivitat a la represa. S’han vist fins a deu gols en un tercer quart on pràcticament tots els atacs han acabat amb la pilota al fons de la xarxa. L’últim quart del partit ha estat molt intens. Uns grans primers minuts del Canoe on han aconseguit marcar tres gols, han posat nerviosos els jugadors barcelonins, que no han marcat fins al minut 5. Finalment, els de Juan Carlos Sanchón han aconseguit endur-se la victòria amb un marcador final de 13-10.