El Mediterrani perd davant el Sabadell

El Mediterrani ha perdut davant el Sabadell per 8 a 9. El partit ha estat molt igualat i els santsencs han tingut l’oportunitat d’empatar el matx fins a l’últim moment.

El Mediterrani comença marcant

Un gol de Marc Minguell ha servit per obrir el marcador i posar l’1 a 0. El primer quart ha estat el menys efectiu de cara a porteria, ja que només s’ha vist un altre gol, el de Victor Cabanas, que ha servit per posar l’1 a 1 al final d’aquest primer període. En el segon, el Sabadell ha començat a marcar diferències i gràcies a 3 gols s’ha endut aquest quart. La primera part ha acabat amb un marcador de 3 a 4.

El Sabadell més efectiu

A la represa els vallesans han seguit dominant i han ampliat el seu avantatge. El parcial de 2 a 3 en aquest tercer quart ha posat 2 gols de diferència a favor dels visitants. En l’últim i definitiu quart el Mediterrani ho ha intentat tot per aconseguir l’empat i, com a mínim, sumar alguna cosa positiva. S’ha endut el parcial d’aquest últim període per 3 a 2, però no ha estat suficient per empatar el partit. Marc Minguell, que havia obert el marcador, ha estat l’encarregat de tancar-lo fent el 8 a 9 definitiu.

Amb aquesta derrota el Mediterrani es manté en la cinquena posició. El Sabadell continua segon a la taula una jornada més.