El Catalunya perd a la piscina del Sabadell

El Catalunya ha perdut contundentment a la piscina del Sabadell per 18 a 9. El segon quart ha estat clau en l’àmplia victòria de les vallesanes.

El Catalunya aguanta el primer quart

El partit ha començat igualat. Les barcelonines han estat efectives de cara a porteria i han aconseguit mantenir-se ben a prop del Sabadell. El parcial en aquest primer quart ha estat de 5 a 4. La dinàmica ha canviat totalment en el segon. Les vallesanes han intensificat la defensa i el Catalunya no ha trobat cap escletxa a la línia defensiva de les locals. De fet, no ha marcat cap gol. Defensivament les barcelonines també s’han vist superades i a la mitja part el marcador ja era molt favorable a les vallesanes per 9 a 4.

El Sabadell, superior

A la represa el Catalunya ha tornat a plantar cara. Les barcelonines han corregit els errors del segon quart i han aconseguit un parcial de 3 a 3, que tot i que no ha igualat el marcador, sí que ha deixat més bones sensacions. En l’últim i definitiu quart les gracienques s’han tornat a veure àmpliament superades per les vallesanes. El Sabadell ha tornat a intensificar la defensa i en atac ha tornat a estar molt encertat, això ha fet que el parcial fos de 6 a 2, per deixar un marcador final de 18 a 9.

Amb aquesta derrota el Catalunya continua penúltim a la classificació, en canvi, el Sabadell empata a 21 punts amb el Mediterrani a la segona posició.