Emili Rousaud

L’exvicepresident del FC Barcelona, Emili Rosaud, ha dit en una entrevista a RAC1 que “creu que algú ha posat la mà a la caixa“. El directiu, que recentment ha presentat la dimissió juntament amb sis membres més de la junta directiva del FC Barcelona, ha fet aquestes greus acusacions però desconeix l’autor dels fets i exculpa que l’autor hagi estat un membre de la junta directiva del club blaugrana.

No ha estat cap directiu

Rousaud ha dit que “pagues un milió d’euros per un treball que té un cost de mercat de 100.000 euros. Qui ha estat? En absolut, ningú de la junta, no sé qui ha estat, però es pot sospitar“. Rousaud, que també ha parlat a la Cadena SER, ha fet referència que la corrupció seria a la gestió de les xarxes socials i la divisió de factures per empreses contractades perquè la junta directiva no pogues sospitar-ne. Si l’import de les factures eren menors de 200 mil euros, no es detectava per el radar  de control del club. El directiu també ha dit que després de la dimissió en bloc de part de la junta, n’hi podrien haver més.

Desafia al club

El Barça ha anunciat en un comunicat negant la corrupció i ha dit que es reserva l’opció de demandar Rousaud. Per a l’exvicepresident però, això no és un problema ja que ha dit a Catalunya Ràdio que “si volen una querella no em molesta doncs seria una forma de revisar aquest cas”.