El jugador del FC Barcelona Junior Firpo ha explicat la seva experiència del confinament a casa per la crisi del coronavirus. El lateral ha fet balanç del seu primer mig any com a blaugrana i diu que “tot canvi costa, no han estat sis mesos fàcils per mi. També he tingut una lesió. Però soc positiu i estic en període d’adaptació i vull demostrar el jugador que soc i que encara no s’ha vist.”

Ansu Fati i Setién

Firpo ha dit que tot el seu entorn està bé. Explica que la seva rutina diària es llevar-se aviat, entrenar, jugar amb la seva filla, jugar a la videoconsola o veure una pel·lícula. Diu que “entrenar a casa és diferent i entrenes sol i el nostre és un esport d’equip.” El jugador ha ensenyat el seu gimnàs a casa i quin tipus d’exercicis fa per no perdre la forma. Com a jugador jove que és ha trobat amb Ansu el seu millor amic dins el vestuari, diu que “amb Ansu Fati em porto molt bé, ens agrada molt ballar als dos i ens enviem missatges“. També elogia el tècnic Quique Setién, amb qui va coincidir al Betis, diu que “Setién va ser el primer entrenador que va confiar en mí al Betis i em va fer debutar com a professional. Tinc molt bona relació amb ell”.

 Barcelona li recorda Màlaga

L’exjugador del Betis ha canviat Sevilla per Barcelona  i afirma que “em recorda Màlaga. Sevilla era petit, aquí he guanyat. La gent d’aquí guarda més les distàncies i respecta més els jugadors”. Explica també que surt al carrer perquè ha de passejar el gos i anar a comprar.