Diego López, el porter de l’Espanyol, en una entrevista als mitjans del club ha volgut explicar com està vivint aquest dies de confinament a casa arran del coronavirus. El futbolista ha llançat un missatge d’optimisme als aficionats blanc-i-blaus, ja que diu que “amb paciència i responsabilitat ens en sortirem”.

Diego López i l’adaptació a la nova situació

El jugador ha reconegut que li està costant adaptar-se a aquesta situació que està vivint, de fet ha dit que “ens estem adaptant a una nova realitat”, i que de tot “sempre cal treure’n alguna cosa positiva”. Per exemple, ha explicat que ara està passant més temps amb la família.

Diego López ha assegurat que el que més li està costant és no “veure els companys, els entrenaments, els partits”. Pel porter totes aquestes rutines que té tan interioritzades des de fa tants any ara les troba a faltar. Això sí, diu que “ens hem d’adaptar i esperar que tot se solucioni el més ràpidament possible”.

“Ens en sortirem”

El futbolista admet que quan va saber que companys seus tenien el coronavirus li impactar, però “per sort ara tots ja estan bé”. I acaba llançant un missatge d’optimisme cap a l’afició perica. Diu que “hem d’estar units, ser positius i veure que amb temps, paciència i responsabilitat ens en sortirem”.