tercera

Les competicions estan totalment aturades des de mitjan de març. La crisi sanitària del coronavirus ha fet que l’esport s’aturés i el món del futbol no n’és una excepció. El que és una incògnita a hores d’ara és saber si les competicions es podran reprendre o es donaran per acabades. Des del grup segon de Primera Catalana diversos clubs estan en converses per redactar un document conjunt i presentar-lo a la Federació Catalana.

El document no està signat pels 18 clubs

Aquest esborrany, de moment és això, una idea sobre la qual s’està treballant i que s’ha filtrat i ha creat un cert malestar. Tot i que, s’ha dit que era una proposta tancada, aprovada i signada pels 18 clubs d’1cat2, això no és així.

El Muntanyesa és conscient de l’esborrany

Des de betevé hem pogut parlar amb els dos clubs barcelonins d’aquest grup segon de Primera Catalana. Des del Muntanyesa ens diuen que la seva prioritat és acabar la temporada i que sí que estan al corrent del document, però que és un esborrany i que encara s’està parlant per com acabar de redactar-lo.

El Martinenc no en sap res de res

També hem pogut parlar amb el Martinenc. El club del Guinardó ens explica que ells no saben res de res del document i que, per tant, com que no l’han pogut lleguir, encara menys aprovar i signar. De fet, lamenten que en el document es digui que el club l’ha signat. Això sí, diuen que estan a disposició de la resta de clubs per parlar i buscar solucions.

El que proposa el document

El document, que en teoria l’haurien signat els 18 clubs i que veiem que no és així, diu que volen donar la temporada per acabada i que pujarien els dos primers i no hi hauria cap descens. Que volen resoldre el greuge amb la Federació Catalana, ja que han pagat totes les quotes completes i no es jugaria tota la temporada, per tant, reclamen un 30 % de descompte sobre les quotes de les fitxes i la mutualitat de la temporada 2020-21.