Bartomeu

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, remodelarà la junta directiva del club. La idea del màxim mandatari blaugrana és rodejar-se de gent de confiança de cara al seu últim any de mandat.

Bartomeu impulsa canvis a la junta directiva

Diversos han estat els mitjans de comunicació que s’han fet ressò d’aquests canvis a la junta directiva impulsats pel president. Un dels noms que deixarà el seu càrrec de vicepresident institucional és Emili Rousaud, que fins ara era un dels que tenien més possibilitats d’encapçalar una llista continuista de cara a les eleccions de l’any que ve. Un altre dels directius que tampoc no continuarà és Enrique Tombas, fins ara vicepresident econòmic i tresorer.

Les persones encarregades de substituir-los serien Jordi Moix, que serà el responsable d’economia i patrimoni, i David Bellver, que serà el nou tresorer.

Rodejar-se de persones de confiança

Per a aquest dimarts hi havia prevista una reunió telemàtica de la junta directiva blaugrana, però finalment aquesta no s’ha produït. De totes maneres, el president sí que ha parlat personalment amb els directius que vol que deixin el càrrec, una decisió que correspon a ells. En els propers dies poden haver-hi més canvis a l’òrgan directiu del club. Bartomeu vol rodejar-se de persones de màxima confiança de cara a l’últim any del seu mandat després de la crisi del coronavirus i del Barçagate, la crisi de les xarxes socials.