1.093 participants s’han aplegat aquest dimecres al matí a la platja de Sant Sebastià per celebrar el primer bany de l’any 2020. A les 12 en punt del migdia tots els participants s’han llançat a l’aigua per començar l’any amb energia.

El primer bany de l’any és ja una tradició a la platja de Sant Sebastià, on des de fa 23 anys el Club Natació Atlètic-Barceloneta organitza aquesta trobada. En sortir de l’aigua el club ofereix als participants un got de caldo i l’accés a les instal·lacions per poder-se dutxar. Molts dels participants, que repeteixen any rere any, han coincidit a explicar que cada vegada són més els que s’animen a fer una capbussada per celebrar l’any nou.

Un bany solidari

Des del 2018, aquest bany és una iniciativa solidària ja que per participar-hi cal fer una inscripció de tres euros. En aquesta edició la recaptació es destinarà a l’Institut Guttmann. Les donacions, a més, es multiplicaran per tres perquè l’Obra Social la Caixa i el Club Natació Atlètic-Barceloneta, que organitza l’esdeveniment, aportaran cadascuna la mateixa quantitat recaptada.