Com marca la tradició, l’activitat esportiva a la ciutat arrenca amb el tradicional primer bany de l’any que organitza el Club Natació Atlètic-Barceloneta. Fa 21 anys que un grup de socis van decidir començar l’any amb una remullada al mar i ja són centenars que participen en aquesta cita que enguany també té una recaptació solidària.

Un any més, l’Atlètic-Barceloneta ha convocat a les 12 del migdia a tots aquells que han volgut estrenar l’any nou amb un bany al mar. Les sensacions del més valents abans d’entrar a l’aigua depenia de si tenien l’experiència d’altres anys.
Aquesta ha estat la 21a edició, però també ha estat la primera en què s’ha fet una inscripció de tres euros per poder participar-hi. Tres euros solidaris que van destinats a l’Obra Social la Caixa i que aquest any van per projectes d’AIS, l’associació Ajuda a la Infància sense Recursos. S’han inscrit més de 600 participants i l’import es multiplica per tres, ja que l’Atlètic-Barceloneta i La Caixa aporten el mateix import que s’hagi recollit en el dia d’avui. Com sempre, el bany ha acabat amb un bon caldo per fer agafar temperatura al cos.