Abelardo ha estat presentat oficialment com a entrenador del RCD Espanyol. El tècnic asturià arriba al club blanc-i-blau amb l’objectiu de revertir la mala dinàmica de resultats, que ha enfonsat l’equip fins la última posició de la classificació.

Abelardo es mostra ambiciós i amb confiança

En la seva presentació, l’asturià ha parlat clar dels objectius que es marca amb l’equip: “El que puc prometre és que el meu equip serà competitiu. Sabem que és una situació difícil però el meu objectiu és treball”. Tot i tenir més ofertes, Abelardo ha explicat que es va decantar per l’Espanyol perquè és un gran club i se sent molt privilegiat de ser l’encarregat de revertir la mala dinàmica. “Cada partit haurà de ser com una final. Queden 60 punts i els hem de lluitar tots com si fos la final de la Champions“, ha remarcat Abelardo quan ha estat preguntat per la seva capacitat per capgirar els mals resultats.

Una plantilla compromesa

Aquest matí el tècnic ha dirigit el primer entrenament i ha assegurat que s’ha trobat un molt bon grup i molt predisposat. “L’equip està molt compromès i ells són els primers que ho estan passant malament”, ha destacat l’asturià. “Veig qualitat en la plantilla, la temporada passada es van classificar per Europa. No se’ls ha oblidat jugar a futbol” ha conclòs el nou entrenador de l’Espanyol.