Notícies més vistes del 2019

Acaba l’any i és moment de fer balanç. I a la redacció d’esports de betevé hem volgut repassar aquelles notícies que han tingut més impacte entre la nostra audiència. Són les més visitades del 2019.

Un derbi sempre és un derbi

El 28 d’abril, la UA Horta i la UE Sant Andreu disputaven un derbi intens i en el qual els dos equips es jugaven poder disputar el play off d’ascens. Al final, empat a 3 i tot quedava per decidir en les següents jornades.

La Champions també passa pel ‘btv esports’

Aquest any hem seguit amb interès els partits europeus del Barça i l’Espanyol. La Champions i l’Europa League han tingut un seguiment especial i també els sortejos. El dels quarts de final de la màxima competició europea de la temporada passada ha estat un dels més consultats al nostre web.

La Mercè i la Cursa de la Dona, l’atletisme que enganxa

Ningú discuteix que Barcelona és una ciutat atlètica. La prova és la seixantena de curses que s’hi disputen i que han fet que l’Ajuntament de Barcelona hagi posat fre a ampliar la xifra. Això sí, curses com les de la Mercè, la Jean Bouin o la dels Bombers continuen sent un referent. Aquest any, els nostres articles que parlen de com preparar-les han estat de gran interès: destaquen la Cursa de la Mercè i la Cursa de la Dona.

Quan l’arxiu i Messi ens donen sorpreses

Si parlem de futbol, de Barcelona i del Barça tothom té un nom al cap: Leo Messi. L’argentí ha fet un gran any en què ha guanyat la Pilota d’Or. Als nostres arxius també tenim imatges d’or. El primer hat-trick perfecte que va fer el 10 blaugrana va despertar interès i va ser una de les notícies més vistes al nostre web.

Santaló/Kolderiu, un porter youtuber

Una de les grans troballes de l’any ha estat conèixer Carles Santaló. El porter de l’Horta va ser clau perquè l’equip pogués disputar el play-off d’ascens a Segona B. Una fita històrica per al club del Feliu i Codina. Però enguany també vam veure que quan Santaló deixa els guants i seu davant d’un ordinador es converteix en Kolderiu.

Canvis a la Marató

Si hi ha una prova atlètica per excel·lència a la ciutat, aquesta és la Marató de Barcelona. La prova va canviar el recorregut per aconseguir millors marques i Alemu Bekele i Kuftu Tahir van batre el rècord de la prova. La notícia en la qual fèiem referència als canvis ha estat una de les més visitades en l’any que acaba.

Alpinisme amb Segarra i Joan Barril

Els 25 anys de betevé també ens ha servit per repassar el nostre arxiu, i allà hem trobat una de les notícies més vistes. El 15 de juliol recuperàvem l’entrevista que Joan Barril li feia a l’escaladora que pocs mesos abans havia coronat l’Everest. Gairebé mitja hora de conversa que val molt la pena de veure.