Prèvia Europa - Sant Andreu, derbi any

Els amants del futbol territorial no podrien tenir un millor regal per començar l’any: un derbi. Serà el partit que jugaran l’Europa i el Sant Andreu aquest diumenge, 5 de gener, a les 12 h al Nou Sardenya.

Un punt i dues posicions de diferència

El derbi entre escapulats i quadribarrats arriba molt igualat amb dos equips que ocupen la part alta de la classificació. L’Europa és quart amb 31 punts, en zona de play-off d’ascens, mentre que el Sant Andreu ocupa la sisena posició amb 30 punts.

Pel que fa a l’equip de Vilajoana, els de Gràcia arriben al derbi després d’encadenar dues victòries consecutives contra el CE Manresa i el CE l’Hospitalet. Però la ratxa de partits sense perdre dels escapulats ja és de dotze partits. Des del 22 de setembre, l’Europa no ha deixat de puntuar en cap dels partits que ha disputat.

Per la seva banda, el Sant Andreu ha encadenat una ratxa de quatre victòries sumant punts. Empats amb l’Hospitalet i el Vilafranca, i victòries contra el Manresa i el Banyoles. Això sí, la dada més destacada és que en aquests partits, els de Mikel Azparren no han encaixat cap gol.