Prèvia CNAB - Ferencvaros

L’Atlètic-Barceloneta s’enfronta al Ferencváros (dimecres, a les 19.15 h.) amb la intenció d’aconseguir els tres punts i fer un pas de gegant per ser a la final a vuit de la Champions League de waterpolo. Els mariners ocupen la tercera plaça, empatats a punts amb els hongaresos.

Trencar la ratxa de dues derrotes

L’Atlètic-Barceloneta torna a disputar un partit a la piscina Sant Sebastià després de tres jornades jugant a fora. El balanç d’aquestes sortides no ha estat del tot positiu: una victòria davant l’Steaua de Bucarest i dues derrotes consecutives, contra Brescia, segon classificat, i Pro Recco, líder del grup A.

Davant el Ferencváros, equip que lluita amb el Zodiac CNAB per a la tercera posició del grup, el tècnic, Chus Martín, confia que l’equip “ofereixi la seva millor versió i aconseguim els tres punts ja que, en aquest de fer-ho, estaríem només a una victòria d’aconseguir la classificació matemàtica per a la final de Hannover.”. L’Atlètic-Barceloneta té el cinquè i sisè classificats a 7 punts.

Felipe Perrone, jugador CN Atlètic-Barceloneta

Un pas de gegant per a la final

Una victòria davant el Ferencváros serviria per deixar enrere un rival directe de cara a ocupar les quatre places que donen accés a la final a vuit. En cas de triomf, els mariners, a més de la distància de punts, també superarien els hongaresos en cas d’empat, ja que a la primera volta el Zodiac CNAB es va imposar al Budapest per un ajustat 8 a 9.

Un cop disputat el partit contra Ferencváros, a l’Atlètic-Barceloneta li quedaran tres jornades per acabar la fase de grups. Els pròxims rivals dels mariners seran el Dinamo de Moscou, l’Estrella Roja i l’Eger.