L’Atlètic-Barceloneta ha guanyat l’Steaua per 10 a 14 i suma la quarta victòria consecutiva fora de casa. El triomf el referma en la segona posició del grup 1 de la Lliga de Campions a cinc punts del líder, el Pro Recco italià.

L’Atlètic-Barceloneta domina des d’un bon inici

Els barcelonins sempre han portat la iniciativa en el marcador. Els de Chus Martín han saltat a la piscina conscients que no podien deixar passar l’oportunitat d’aconseguir tres punts més i han dominat el primer quart amb un parcial de 3 a 5. En el segon període s’han ajustat les defenses i l’eficàcia golejadora ha baixat. Tot i això, els mariners s’han tornat a imposar. Al descans el marcador era de 4 a 8 favorable a l’Atlètic-Barceloneta.

El tercer quart sentencia la victòria

A la represa, els barcelonins, lluny de conformar-se amb l’avantatge, han sortit disposats a augmentar-lo. Un parcial d’1 a 4 ha sentenciat el partit. Amb la victòria a la butxaca, la relaxació dels jugadors de Chus Martín ha arribat en l’últim i definitiu quart. De fet, l’Steaua ho ha aprofitat per maquillar el resultat fins al 10 a 14 final.

Martín Famera, Alberto Munárriz i Felipe Perrone, amb tres gols cadascú, han estat els màxims golejadors de l’Atlètic-Barceloneta. El proper partit dels mariners, en teoria, no ha de ser tan assequible, ja que viatjaran fins a Itàlia per enfrontar-se al Brescia, que és tercer a la classificació, a dos punts dels mariners.