@CNAB_oficial

Quatre de quatre. L’Atlètic-Barceloneta ha aconseguit la quarta victòria a la Champions League de waterpolo després de superar el FTC Telekom Budapest per 8 a 9.

Partit molt igualat des de l’inici

Ha estat un partit que no ha tingut un clar dominador durant els 32 minuts. En el primer quart, el parcial de 2 a 2 ja ha demostrat que seria un matx igualat. En el segon període, semblava que l’Atlètic-Barceloneta podria obrir forat en el marcador. Al descans, els de Chus Martín han tingut un 3 a 5 a favor.

Però a la represa, el Ferencváros ha aconseguit igualar el partit i s’ha entrat a l’últim quart amb un empat a 7. En els últims vuit minuts, i gràcies als gols d’Alberto Munárriz i Martin Famera, l’Atlètic-Barceloneta s’ha endut els tres punts, que el mantenen com a colíder del grup A, juntament amb el Pro Recco, pròxim rival dels mariners.