L’Espanyol femení ha aconseguit una victòria important davant l’Athletic Club (1-2). Contra les quartes classificades, les dones de Salvador Jaspe han consolidat les bones sensacions que ja les havien acompanyat a les últimes jornades.

Golàs d’Anna Torrodà

Després d’una primera part sense gols i amb un Athletic de més a menys, Anna Torrodà ha obert la llauna al minut 56′ amb un golàs de falta que ha deixat Lezama emmudit. Obligat a remuntar, l’Athletic va intentar fer-se amb el partit sense sort.

A cinc minuts per al final, Eli ha sentenciat el matx amb un xut creuat des de la línia de fons. Al temps afegit, la blanc-i-blava Paloma s’ha marcat en pròpia porta donant així l’únic gol a les locals i posant el 1-2 definitiu.

Les periques domen les lleones

Les blanc-i-blaves se sumen a Atlètic de Madrid i FC Barcelona com a únics equips que han aconseguit sumar els 3 punts a la terra de les ‘lleones’. Les periques comencen a remuntar el vol a la Lliga després d’acumular mals resultats a l’equador de la temporada, i ja sumen 4 partits consecutius sense perdre.