El Barça de rugbi ha sortit derrotat en la visita del SilverStorm, el segon classificat, a La Teixonera. Els visitants no han donat gairebé cap opció als blaugrana i han deixat clar per què són candidats a guanyar aquesta Lliga Heineken que entra ja en les últimes tres jornades.

Primers minuts igualats

El primer a colpejar ha estat el SilverStorm, amb un assaig al minut 8 però, pocs minuts després, el Barça ha sorprès el conjunt visitant amb un cop de càstig que posava el 3-5 al marcador.

Superioritat física visitant

A mesura que passaven els minuts, el SilverStorm ha anat aconseguint el control de la situació i al quart d’hora de partit ja guanyava per 3-12. El Barça no s’ha arronsat en cap moment, i lluny de mostrar una imatge inferior a la del seu rival, ha donat la cara en totes i cada una de les accions de la primera meitat. Tot i així, la superioritat física dels visitants ha estat massa decisiva i l’enfrontament ha marxat 6-26 al descans.

Segona meitat d’anades i vingudes

El Barça ha sortit millor a la segona part i després de defensar de forma magistral algunes accions molt ràpides i verticals del SilverStorm, ha aconseguit sumar, en un quart d’hora, més del doble de punts dels aconseguits al primer temps (20-33).

Encara però, els visitants s’han refet de la pressió blaugrana i han demostrat per què estan a només un punt del liderat amb uns últims 20 minuts de partit espectaculars. Els de Sergi Guerrero han acusat la intensitat mostrada durant la primera hora de partit i no han pogut fer res per evitar que el SilverStrom deixés el marcador final en 20-59 i s’enduies cinc punts de La Teixonera.

Recta final importantíssima

Després de la dura derrota d’aquesta dinovena jornada, el Barça ja espera l‘UBU-Colina Clinic, un rival directe pel play-off que visitarà el conjunt blaugrana la setmana vinent.