L’Atlètic-Barceloneta ha perdut clarament a la piscina del Bescia per 14 a 8. A més, la derrota significa que els barcelonins perden la segona posició del grup 1 de la Lliga de Campions a mans, precisament, dels italians, que ara tenen un punt més que els mariners a la classificació.

L’Atlètic-Barceloneta no pot aturar el joc ofensiu italià

El primer quart ha estat igualat. El Brescia, amb casquet blanc, l’ha guanyat, però només per un gol. Els atacs s’han imposat a les defenses i això ha castigat molt l’Atlètic-Barceloneta, que basa bona part del seu potencial en la defensa. En el segon quart la diferència s’ha eixamplat. Els barcelonins mai no han trobat la fórmula per aturar l’allau de joc ofensiu dels italians, que han marxat al descans dominant per 7 a 4.

A la represa els de Chus Martín han intentat reaccionar, però ràpidament s’ha vist que no era el dia dels mariners, que han seguit encaixant gols amb massa facilitat. La distància entre els dos equips s’ha anat fent gran fins als sis gols finals, 14 a 8. El jugador italià Pietro Figlioli amb quatre gols ha estat el màxim anotador de l’enfrontament.