L’Espanyol B s’enfrontava a un Prat necessitat de punts i en posicions de descens. El conjunt blanc-i-blau va aconseguir una gran victòria per 3 a 1 davant l’Ejea que els permetia agafar aire. Davant el Prat, l’Espanyol B ha sumat la seva segona victòria consecutiva per 0 a 2.

El Prat amb un jugador menys des del minut 30

L’Espanyol B ha començat el partit ben situat al terreny de joc i creant perill sobre la porteria d’Andrés. Als quatre minuts, Pau ha rematat per sobre del travesser. Els blanc-i-blaus, després del primer avís, ja no han perdonat. Al minut 22, Nico Melamed ha avançat el filial perico al Sagnier. El Prat no ha llançat la tovallola i quatre minuts després, Alex Pla ha intentat sorprendre Adri amb un xut que ha marxat fregant l’escaire. A la mitja hora de joc, el Prat s’ha quedat amb un jugador menys, després que Salva veiés la segona targeta groga. Quan semblava que amb el 0 a 1 s’arribaria al descans, l’Espanyol B ha eixamplat distàncies al marcador mitjançant Iago.

L’Espanyol B manté el resultat

El Prat ha sortit a la represa més intens amb l’objectiu de revertir el marcador. Tot i això, qui ha creat més perill ha estat novament l’Espanyol B. Nico ha provat sort amb un xut que ha aturat amb seguretat Andrés. Tot seguit, ha estat Ivan Gil qui ha intentat sorprendre amb una rematada des de la frontal que ha marxat fregant el pal. El marcador ja no s’ha mogut i l’Espanyol B ha sumat una important victòria per continuar a la part tranquil·la de la classificació.