Els atletes Adrià Navarro, amb un temps de 54 minuts i 57 segons, i Marina Burgaya, amb un temps d’una hora, sis minuts i nou segons, s’han erigit vencedors de la setena edició del Cros 3 Turons – la Diablada, a càrrec del Futbol Club Martinenc. La prova ha reunit més de 500 corredors i corredores que han completat un recorregut de 12 kilòmetres amb un desnivell acumulat de 1.010 metres pel Parc dels Tres Turons.

Triplet i estrena

El guanyador absolut, Adrià Navarro ha vist com en la seva setena participació, totes les disputades, ha aconseguit per fi pujar al primer graó del podi. De la seva banda, Marina Burgaya ha guanyat per tercer any consecutiu en categoria femenina.

Cros 3 Turons 2019 La Diablada

Cros 3 Turons: més de 1.000 metres de desnivell

Com en les darreres edicions, els participants han travessat el Parc dels Tres Turons i un tram del Parc Güell, en un recorregut complicat, farcit de desnivell i integrat pel turó de la Creueta del Coll, el turó de la Rovira i el turó del Carmel. Les línies de meta i arribada han coincidit a la plaça d’Alfons el Savi, on Burgaya i Navarro han recollit el guardó que els acredita com a vencedors d’una prova amb segell diabòlic: una forca.