L’Espanyol supera per 3 a 1 l’Ejea després de quatre partits sense guanyar a la dotzena jornada del grup tercer de la Segona Divisió B. Amb aquesta victòria, els blanc-i-blaus han trencat amb la mala dinàmica de quatre jornades orfes de triomfs i escalen a la classificació en detriment dels aragonesos, rival directe de l’equip perico, per situar-se en desena posició amb 15 punts.

L’Ejea domina els primers 45 minuts

L’Ejea ha obert el marcador al minut 7 amb un gol de Manu Molina, després d’una bona passada des de la banda dreta que ha habilitat el davanter. L’Ejea ha seguit empenyent i, al minut 22, ha fregat la segona diana del partit en una bona jugada d’atac de l’equip visitant. L’equip que dirigeix José Aurelio Gay, d’altra banda, ha buscat amb insistència l’empat, però no ha materialitzat les ocasions que ha tingut i ha arribat al descans un gol per sota en el marcador.

Els blanc-i-blaus guanyen el partit

L’espanyol ha començat el partit buscant l’empat des del minut 4 amb una bona ocasió de gol.  Els jugad0rs de Javi Suárez quasi marquen al minut 60 amb una ocasió d’un contra un, però la pilota ha descarrilat per la banda esquerra de la porteria. Al minut 64, ha empatat l’Espanyol amb un golàs de Nico.  Els locals han tingut la major part de possessió de la pilota i han dominat clarament la segona part. El segon gol dels blanc-i-blaus ha arribat al minut 72 per Iván Gil. El tercer gol de l’espanyol al Dani Jarque ha arribat al minut 76 fet per Iván Gil de nou. Victòria més que merescuda pels jugadors de Jose Aurelio Gay.