Primera derrota de la temporada del Reial Club de Polo a la Divisió d’Honor masculina d’hoquei herba. L’equip de Carlos García Cuenca ha perdut amb el Club de Campo per 1 a 2.  Amb aquest resultat, els polistes se situen tercers a la classificació, a un punt del líder, l’Atlètic Terrassa.

El Polo, frenat pel Club de Campo

Els polistes han estat els dominadors del partit, però el conjunt madrileny ha estat capaç d’aturar els atacs del conjunt del Polo. El Club de Campo s’ha avançat, poc abans del descans, amb un gol d’Ignacio Abajo. I en l’última jugada abans de la mitja part, Marc Sallés ha fet el 0 a 2 en transformar un penal córner.

A la segona part, el Polo ha intentat la remuntada. Roc Oliva ha aconseguit retallar distàncies amb un penal córner. Però el Club de Campo ha aconseguit defensar-se molt bé en els darrers minuts i els tres punts han marxat cap a Madrid.