El Sant Andreu i el Granollers han empatat sense gols en un partit força ensopit en el qual ha costat veure-hi ocasions clares. Els vallesans han arreglat el seu estadi, que d’entrada tenia un aspecte força envellit. Tot i la bona imatge del camp el partit entre el Granollers i el Sant Andreu ha estat molt ensopit i amb molt poques ocasions de gol. Així doncs, el resultat no podia ser un altre que un 0 a 0Felipe Sa, titular avui, tornava al que havia estat el seu equip la darrera temporada. A la primera part el Granollers ho ha provat des de fora l’àrea però sense gaire perill per a Segovia. Ton Alcover ho ha provat amb un xut de falta que ha rebutjat el porter Sergio. Al descans, Mikel Azparren donava instruccions jugador per jugador. Primer a Ton Alcover, després li ha tocat al capità i per acabar a Felipe Sa. Al minut 47 de partit l’àrbitre ha aturat el partit per les bengales dels Desperdicis, que lluien una pancarta en què es llegia “Vam votar, vam guanyar.”

Dani Guerrero ha disposat de la millor ocasió del partit per als quadribarrats però la seva rematada de cap ha anat a les mans del porter local. I de porter a porter, perquè Segovia ha estat clau per aconseguir l’empat amb una aturada espectacular davant la rematada de cap de Molins. Empat just pels mèrits de tots dos equips. El proper cap de setmana el Sant Andreu rebrà el Narcís Sala a la Fundació Grama.