Les jugadores del Barça celebrant la victòria blaugrana a Albacete
@FCBfemeni

El FC Barcelona femení s’ha exhibit a la Ciutat Esportiva Andrés Iniesta davant de l’Albacete. Des de l’ensopegada al Kazakhstan, les de Fran Sánchez han agafat velocitat de creuer. Aquest cop les víctimes han estat les manxegues, que han vist com queien a casa per un 1-6.

Després d’aguantar 40 minuts sense encaixar cap gol, l’encarregada d’obrir la llauna ha estat Mariona. No havien passat ni dos minuts quan Aitana Bonmatí ha ampliat diferències en els minuts psicològics abans del descans amb un golàs.

Festa blaugrana a la segona part

A la represa, les blaugrana no han tingut pietat de les locals. Lieke Martens ha marcat el tercer al minut 63, Aitana ha repetit com a golejadora minuts més tard i sis abans del final Vicky Losada ha marcat la diana del partit amb un gol olímpic.

Quan ja semblava que estava tot dat i beneït, Andonova s’ha unit a la festa per marcar un golàs de falta directa. Les manxegues no han volgut marxar sense anotar la diana de l’honor. Carmen ha marcat a l’últim minut abans del descompte, el primer gol que les de Fran Sánchez encaixen a la competició regular.

Fitxa tècnica

Albacete femení: Elena de Toro, Hitomi, Tomo, Mati, Alba, Sara, Pauleta (Padi, min 71), Cintia (Celia Andrés, min 54), Claudia, Leles (Carmen, min 80), Kuki.

Barça femení:  Paños, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona (Duggan, min 60), Alexia (Andonova, min 67), Aitana, A.Pereira, Hamraoui, Martens (Andressa Alves, min 76).

Gols: 0-1, Mariona (min 40); 0-2, Aitana (min 42); 0-3, Martens (min 63); 0-4, Aitana (min 70); 0-5, Vicky Losada (min 84); 0-6, Andonova (min 86); 1-6, Carmen (min 89).