El Sants ha perdut per la mínima davant L’Hospitalet en un altre partit en el qual els punts s’han escapat en el temps de descompte. Una situació que comença a ser recurrent a l’Energia. És la tercera vegada en vuit partits que els de Tito Lossio deixen escapar punts del seu camp en els últims minuts.

El partit davant els riberencs ha començat ensopit en quan a ocasions. Només Mario ha intentat moure el marcador amb un parell d’accions de perill. El que sí que ha tingut ha estat emoció i lluita amb més d’una baralla entre jugadors de tots dos equips.

La segona ha seguit amb la mateixa tònica fins que al minut 91, l’àrbitre ha assenyalat penal sobre Ripoll que el mateix davanter s’ha encarregat de transformar en el 0 a 1.