L’Espanyol femení necessitava sumar tres punts balsàmics. La victòria de l’estrena de la Lliga davant del Betis es va veure camuflada per dues dures derrotes contra el València (3-0) i el FC Barcelona (0-3). Els tocava rebre el Logronyo, un dels equips ascendit recentment a la categoria i rival directe del quadre català en la lluita per la zona mitjana de la taula.

A la primera part, les ocasions han estat repartides, sense haver-n’hi cap de gaire clara. Les presses per marcar han passat factura a les de Joan Bacardit, que han anat perdent el control del duel abans del descans. A la represa les periques han experimentat una millora en el joc, que s’ha acabat materialitzant en el gol de Paula, que ha aprofitat una bona jugada de Paloma per anotar el solitari gol de l’enfrontament al minut 61.

Amb l’avantatge al marcador, les barcelonines han trobat la calma i per dominar la resta de partit i fer que els tres punts s’acabessin quedant a casa.

Bones sensacions abans de l’aturada

Les blanc-i-blaves arriben a l’aturada per seleccions amb sis punts de 12 possibles. Un coixí de punts necessari per al Tourmalet personal que els espera quan es reprengui la competició. Primer hauran de rebre un altre rival directe, el Màlaga, però després se les hauran amb el Granadilla Tenerife, el Levante i l’Athletic Club. Tres rivals d’entitat que posaran a prova a les de Joan Bacardit.