La Santboiana s’ha aferrat a la cornisa i s’ha endut la victòria contra el Barça a  la Foixarda, en l’últim sospir. Més de 2.900 persones han presenciat el gran duel del rugbi català, corresponent a la tercera jornada de la Divisió d’Honor.

Els del Baix Llobregat hi arribaven necessitats després de perdre en les dues primeres jornades i la Supercopa contra el Barça, i per això han començat molt forts, amb un 0-11 en la primera mitja hora de joc.

El blaugrana no estaven gens còmodes, però amb molt ofici en situacions del joc com el Mol, han aconseguit maquillar el resultat amb deixant el marxador en un 5-11 abans del descans.

El segon temps ha estat completament a la inversa, domini del Barça i la Santboiana no aixecava cap. Els blaugrana han remuntat fins a posar un 26-13 quan faltaven 10 minuts per al final. Però llavors els de Sant Boi han tirat d’orgull i han capgirat el marcador a un minut del final amb un gran assaig de Marcos Puig i la transformació de Jonathan Bentley.

El Barça ha intentat un assaig a la desesperada, però la jugada ha acabat amb una petita picabaralla. Al final, victòria per la mínima de la Santboiana, en un partit molt emocionant i amb molts nervis.