Gallego vs Reial Societat
@RCDEspanyol

L’Espanyol disputa dijous a les 21h el partit de tornada de la penúltima ronda de la prèvia de l’Europa League. Els blanc-i-blaus rebran el Lucerna a l’RCDE Stadium amb tot de cara. La victòria per 0 a 3 a Suïssa dona tranquil·litat al conjunt perico, però no es volen confiar. David Gallego no podrà comptar ja amb Borja Iglesias, ja que ha fitxat pel Betis per a les properes cinc temporades.

L’únic objectiu de Gallego és guanyar el partit

David Gallego ha comparegut en roda de premsa abans del darrer entrenament a l’RCDE Stadium. El tècnic blanc-i-blau ha assegurat que, “tot i el bon resultat de l’anada, s’ha de treballar molt dur per tornar a guanyar. El nostre objectiu de demà és guanyar i no pensem en una altra cosa”. D’altra banda, el tècnic blanc-i-blau ha assegurat que el seu equip no es relaxarà, tot i el resultat favorable, ja que ells “no es relaxen ni entrenant”. Respecte la sortida de Borja Iglesias, Gallego ha destacat que “és un jugador que ja no està amb nosaltres i li desitjo el millor en la seva nova etapa. Ara, però, em preocupen els jugadors que estan i volen estar amb nosaltres”.

@RCDEspanyol

Amb la mirada posada en l’inici de lliga

David Gallego haurà de confeccionar un onze incial amb la mirada posada en el partit de diumenge. L’Espanyol debuta a la lliga davant el Sevilla i això sempre és sinònim d’exigència. Amb un resultat gairebé definitiu a l’Europa League, els jugadors blanc-i-blaus amb menys protagonisme poden tenir l’oportunitat d’agafar rodatge. Gallego ha destacat que “és cert que comencem a jugar dos partits oficials i hem de fer la millor alineació per demà, però també arribar en les millors condicions per competir diumenge”. L’Espanyol arriba en plena forma i amb els jugadors ben endollats. Ferreyra ha demostrat que pot cobrir amb gols la sortida de Borja Iglesias. El davanter acumula quatre gols en els tres partits de prèvia de l’Europa League. A més a més, el ‘Monito’ Vargas va signar un autèntic golàs a Suïssa, que serveix com a carta de presentació del jove jugador i de tot el que podrà aportar a l’equip.

El Lucerna ja s’ha entrenat a l’RCDE Stadium

Per la seva banda, el Lucerna ja ha conegut les instal·lacions de l’RCDE Stadium i ha dut a terme l’entrenament previ al decisiu matx. Els suïssos hauran de capgirar el 0 a 3 de l’anada si volen continuar vius en la prèvia de la competició europea.