@RCDEspanyol

L’Espanyol ha començat amb bon peu la tercera eliminatòria de la prèvia de l’Europa League. Els blanc-i-blaus han superat el Lucerna per 0 a 3 i encarrilen el partit de tornada a l’RCDE Stadium.

Un Espanyol dominador de la possessió

Els blanc-i-blaus han començat el partit controlant el domini de la pilota. Tot i així, el conjunt de David Gallego s’ha trobat amb un Lucerna molt ordenat defensivament i amb molta velocitat al contraatac. Víctor Sánchez ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit molt fluix i fàcil d’aturar per al porter del Lucerna. En la primera arribada clara dels blanc-i-blaus ha arribat el gol. En el minut 27 Ferreyra ha rematat una centrada magnífica de Melendo, un gol molt especial, ja que ha estat dedicat al capità de l’Espanyol Dani Jarque, en el desè aniversari de la seva mort. Tot i així, el Lucerna ha tingut també una clara ocasió per empatar el partit, però entre Diego López i la defensa perica ho han evitat.

Sentència blanc-i-blava

A la represa, el conjunt entrenat per David Gallego ha sortit decidit a ampliar el resultat, per així afrontar el partit de tornada amb més tranquil·litat. En el minut 53, Borja Iglesias a punt ha estat de fer el 0 a 2 després d’una gran assistència de Marc Roca, però la seva rematada l’ha aturat magistralment Müller. Només cinc minuts més tard, ara sí, ha arribat el segon de l’Espanyol. De nou Marc Roca ha assistit Dídac Vilà perquè, gairebé sense angle, introduís la pilota al fons de la xarxa. En els darrers minuts de partit, Vargas ha signat un autèntic golàs per l’escaire, impossible d’aturar per Müller, i ha situat el 0 a 3 definitiu en el marcador. D’aquesta manera, el conjunt de David Gallego afrontarà la tornada amb un resultat molt favorable.