El Barça B s’ha desfet del Banyoles per 1 gol a 3 en la primera semifinal i deixa als amfitrions fora de la final del seu torneig en la seva cinquantena edició. El rival serà el Figueres, que va superar l’Olot a la tanda de penals després del 2 a 2 final.

Un bon ensurt d’inici

Al Barça B, se li ha posat el marcador en contra només començar. La primera arribada per part del Banyoles ha finalitzat en gol. Ha estat obra de Pol Bastidas, al minut 2, gràcies a un gran llançament de falta directe que ha entrat per l’escaire de la porteria blaugrana defensada per Sergi Puig. Els de l’Estany han sortit amb les idees força clares i imprimint molta intensitat al seu joc. Amb el pas dels minuts, els homes de Garcia Pimienta han estirat les seves línies i han començat a construir el joc tocant i elaborant des del darrera. El gol de l’empat, l’ha fet Chumi a la sortida d’un córner al minut 17. Mitjançant el servei de cantonada, el Barça B ha generat molt perill i, de fet, ha estat a punt de fer el segon al minut 29 quan Chumi ha tornat a rematar un bon córner servit de nou per Jandro Orellana. Empat a 1 gol, al final de la primera part del partit.

@FCBarcelonaB

Control territorial blaugrana i victòria merescuda

Només arrencar la segona part, un bon colpeig de Pol Bastidas i novament de falta directa ha estat a punt d’avançar el Banyoles. Ha estat només un miratge. A partir d’aquest moment, els blaugrana s’han fet amb el control del partit i el Banyoles ha acabat acusant l’esforç. Al minut 53, el Barça B s’ha posat per davant al marcador gràcies a un gol en pròpia porta per part de Bena en un desafortunat refús llunyà que ha trobat el seu porter uns metres massa avançat. Pocs minuts després, al 59, una passada a l’espai per part del blaugrana Ansu, després de driblar el porter, ha acabat amb el gol de Peque i ha establert el definitiu 1 a 3.

Encara de pretemporada, els blaugranes han acabat amb bones sensacions en un partit seriós pensant ja en el debut en Lliga contra el Badalona. Abans, la final del Torneig de l’Estany davant el Figueres.