@RCDEspanyol

L’Espanyol s’ha desfet sense problemes del Lucerna per 3 a 0 en el partit de tornada de segona ronda de l’Europa League. Wu Lei i Víctor Campuzano, amb un doblet, han estat els golejadors blanc-i-blaus. Amb aquest triomf, l’Espanyol passa a tercera ronda amb un global de 6-0 i ja coneix el rival per a la darrera ronda de la UEFA Europa League abans de la fase de grups. Serà el Zorya ucraïnès que ha derrotat al CSKA Sofia per 1 a 0.

Possessió aclaparadora i 3 gols més

A l’Espanyol, li ha costat ben poc confirmar que el partit de tornada (0 a 3 a l’anada) es tractava de pur tràmit. Només començar, al minut 3, Wu Lei ha aprofitat una centrada per banda esquerra de Vargas i  ha avançat de cap els blanc-i-blaus, avui vestits de verd, en la primera arribada. Un bon parell de rematades de “Pipa” i un gran cop de cap de Bernardo refusat pel porter han precedit el segon gol espanyolista. Ha estat el debutant Víctor Campuzano amb un xut creuat per banda esquerra al minut 26. Pocs minuts després, el mateix jugador ha rubricat una nit personal gloriosa amb el seu doblet, el tercer de l’equip, després d’una precisa assistència per part de Granero. Final de la primera part amb un clar 3 a 0 a favor del conjunt de Gallego que ha controlat el joc en tot moment i ha dominat a plaer el seu rival.

Segona part de tràmit

La segona part ha començat gairebé calcada a la primera. És a dir, amb gran ocasió de Wu Lei després d’un bon servei per part de Vargas. Aquesta vegada, però, el porter del conjunt suís s’ha lluït i ha evitat el gol. En els següents minuts, el Lucerna ha tractat d’estirar les seves línies i, de fet, ha aconseguit acostar-se un parell de cops a la porteria defensada per Diego Lòpez. En una d’elles, la més clara, a poc més de 10 minuts per al final, el davanter de l’equip helvètic Margiotta ha fallat a porteria buida després dels dubtes amb el peu per part del porter espanyolista. L’eliminatòria ja no ha donat per més i amb tres gols a l’estadi espanyolista s’ha tancat el marcador global (6-0).

La propera cita en aquest camí a Europa serà contra el Zorya. L’anada, el dijous dia 22 d’agost a l’RCDE Stadium i la tornada, el 29 a territori ucraïnès. Abans, però, els homes de Gallego afrontaran l’estrena a la Lliga el proper diumenge 18 a les 19 h a domicili i contra el Sevilla.