La primera plantilla de l’Europa s’ha presentat amb una victòria davant la seva afició al Nou Sardenya en el 24è Trofeu Vila de Gràcia. Els escapulats han derrotat per la mínima el Prat, conjunt de Segona Divisió B. El gol de la victòria gracienca ha estat obra de David Jiménez a la primera part. Els de David Vilajoana han reeditat el Trofeu Vila de Gràcia, ja que també el van guanyar l’any passat contra el Lleida Esportiu a la tanda de penals.

Un Europa més efectiu

Amb un inici sense arribades clares dels dos equips, l’Europa i el Prat s’han mostrat imprecisos en els primers minuts de partit. El Prat ha tingut més domini posicional però han estat els de Vilajoana qui s’han mostrat més efectius. Abans que s’arribés a la mitja hora de joc, una bona jugada individual del davanter escapulat Jordi Martínez ha deixat sol dins l’àrea petita David Jiménez, que ha rematat a plaer per marcar l’1 a 0. Els visitants han tingut dues oportunitats clares per igualar el marcador abans del descans, les dues mitjançant Oribe, que primer ha rematat al pal i després ha topat amb el porter europeista, Marc Priego.

Domini del Prat però sense encert

En el segon temps, l‘AE Prat ha continuat dominant el joc però no ha inquitetat la porteria escapulada en els primers instants. Amb el pas dels minuts, els de Pedro Dólera han tingut ocasions més clares. Àlex Cano ha salvat una pilota sobre la línia de gol després d’una centrada de Faysal que s’ha enverinat i ha picat el travesser. Després ha estat el porter Uri Vives qui ha evitat l’empat en un mà a mà contra Pla. A les acaballes del matx, l’Europa s’ha aculat i ha concedit terreny a un Prat que ha anat de menys a més en l’enfrontament però que ha estat incapaç de fer cap gol al Nou Sardenya.