El Barça va fer una exhibició de futbol a Londres i va golejar l’Arsenal per 2 a 5. Les jugadores de Lluis Cortés van demostrar el seu gran estat de forma i van capgirar un partit que havien començat perdent. Caroline Graham Hansen, amb tres assistències, va liderar l’atac blaugrana juntament amb les golejadores Claudia Pina i Oshoala, que van fer un doblet. La victòria contra l’Arsenal és la segona golejada consecutiva del Barça contra un rival europeu, després de superar l’Olyimpique de Marsella a la ciutat esportiva Joan Gamper.

Remuntada en dos minuts

Tot i el domini inicial del Barça, l’Arsenal es va avançar al marcador al minut 36 gràcies a una bona acció de Katie McCabe. Les jugadores de Lluís Cortés, però, van remuntar el marcador abans del descans. Patri Guijarro va situar l’empat a un al marcador al minut 44 en una recuperació de l’equip després de la pressió. Al cap d’un minut Caroline Graham Hansen es va inventar una assistència deliciosa i Oshoala va situar l’un a dos.

Doblets de Pina i Oshoala

El festival blaugrana i, concretament, d’Oshoala i Hansen va continuar a la segona meitat. La nigeriana, ex de l’Arsenal, va transformar el tercer gol després d’aprofitar un refús en un xut d’Alexia Putellas. Després d’aquest doblet, Oshoala va deixar el seu lloc al terreny de joc a Clàudia Pina, autora dels dos útlims gols. Altre cop Graham Hansen va ser l’assistent en un golàs de Pina al minut 81. La jove jugadora es va inventar un xut amb rosca impossible d’aturar. L’Arsenal va escurçar el marcador amb un gol de penal de Little, però la festa blaugrana no es va aturar fins al xiulet final. Graham Hansen va rubricar la seva gran primera exhibició de blaugrana regalant el cinquè i definitiu gol a Clàudia Pina.