El FC Barcelona disputarà aquest dimecres, 14 d’agost, el segon partit amistós de la pretemporada contra l’Arsenal. En el primer, va golejar l’Olympique de Marsella per 5 a 0. Les jugadores de Lluís Cortés viatjaran dimecres a Londres per disputar aquest duel de pretemporada contra un dels millors equips de la Lliga anglesa.

Cortés veu un equip sòlid

L’entrenador del Barça ha analitzat com veu l’equip a aquestes altures de la pretemporada, quan falta menys d’un mes per debutar en Lliga contra el CD Tacón. El tècnic ha assegurat que “l’equip és més sòlid i que està més equilibrat”. Ha destacat també que les noves incorporacions s’estan adaptant molt bé a l’estil de joc blaugrana. A més, aquesta segona prova, segons Cortés, serà més dura que la primera ja que l’Arsenal és el campió actual de la Lliga femenina anglesa. A més a més, pot ser un més que probable rival de les blaugrana en les primeres eliminatòries de la Champions.

Les jugadores visiten l’Estadi Johan Cruyff

L’equip del Barça femení ha visitat les instal·lacions de l’Estadi Johan Cruyff. D’aquesta manera les jugadores han realitzat el recorregut habitual que faran la pròxima temporada en els partits de Lliga, Copa de la Reina i Champions. Les blaugrana han pogut conèixer els nous vestidors o la sala de premsa. L’estadi s’inaugurarà el dimarts 27 d’agost, en un duel entre el juvenil de Barça i el de l’Ajax.