El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, ha atès els mitjans de comunicació en la prèvia de l’estrena a la Lliga contra l’Athletic Club a San Mamés. Una de les grans incògnites era saber l’estat de forma actual de Leo Messi després de la lesió al soli. Valverde ha afirmat que “no prendrem riscos amb cap jugador, i menys amb Leo Messi.” Segons aquestes paraules, tot apunta que l’argentí no entrarà a la convocatòria per viatjar a Bilbao. El de Messi no ha estat l’únic nom destacat a la roda de premsa. Neymar ha tornat a centrar bona part de les preguntes dels periodistes. Sobre el brasiler, Valverde ha mantingut el discurs de dies anteriors: “No parlo de jugadors que no són del nostre equip. Neymar juga al PSG i jo estic molt content amb la meva plantilla“.

San Mamés, un escenari difícil

Ernesto Valverde ha dit que preveu un partit complicadíssim contra l‘Athletic Club. El “Txingurri”, a més a més, ha destacat que en el terreny personal és un partit incòmode i que vol que passi “com més aviat millor”. Valverde també ha estat molt crític amb l’actual funcionament del mercat de fixatges. L’entrenador del Barça ha dit que no entén que comenci la competició i els equips puguin tenir altes i baixes a les plantilles fins el 31 d’agost.

A banda de Neymar, Valverde també ha estat preguntat per altres jugadors del Barça. Sobre Semedo, Valverde ha estat taxatiu dient que espera que continuï al club. En canvi, amb Rakitic no ha estat contundent. “Ja veurem què passa”, ha dit sobre el croat.

Valverde no parla de Neymar