El Júpiter ha perdut al camp del Palamós per 3 a 2. Ha estat una derrota cruel, ja que ha arribat a l’últim minut de partit. Això sí, el gol de Dembo, des del mig del camp, ha estat un autèntic golàs.

Daniel Muela castiga el Júpiter

El Palamós ràpidament s’ha avançat en el marcador. Els gironins, tercers a la classificació i conscients que havien de sumar els tres punts per no despenjar-se de la part capdavantera, en el minut 9 han fet l’1 a 0 mitjançant Daniel Muela. El Júpiter, a la part baixa de la taula, ha reaccionat amb certa rapidesa i Javier Ruiz ha signat l’1 a 1. Semblava que s’arribaria al descans amb empat, però en el tram final de la primera part Daniel Muela, un altre cop, ha marcat i ha fet el 2 a 1 de penal.

Dembo marca un autèntic golàs

Els gris-i-grana han sortit amb empenta i gràcies a Javier Ruiz han tornat a igualar el marcador amb el 2 a 2. Tot feia pensar que aquest seria el resultat definitiu, ja que els minuts anaven passant i cap dels dos equips aconseguien trencar l’empat. Però en temps afegit ha arribat la galleda d’aigua freda per als barcelonins, ja que un xut des del mig del camp de Dembo ha significat el 3 a 2 i que el Júpiter tornés cap a Barcelona sense cap punt.