El Martinenc no s’atura i segueix amb la dinàmica espectacular de victòries. Els diables han superat l’Ascó a domicili per 0 a 1 i encadenen cinc triomfs consecutius. Aquestes xifres els permeten seguir tenint la segona posició molt a prop.

Rafel Roger marca a la primera part

Els del Guinardó han sortit molt endollats, conscients que una victòria posaria pressió als rivals que tenen al davant a la classificació. Fruit d’això, els diables han tingut bones oportunitats per avançar-se, però ni Joel ni Jan Lladó han estat encertats de cara a porteria. Qui sí que ho ha fet ha estat Rafel Roger després d’una assistència de Joel. El mateix Rafel ha tingut un parell més de bones oportunitats, però no ha pogut fer el seu doblet. Els locals s’han estirat als últims minuts i han posat l’ai al cor dels barcelonins.

Sense punteria a la segona

L’ensurt del final de la primera part no ha desconcertat els diables, que han seguit fent la seva feina. La mala punteria, però, ha els ha perseguit durant bona part del matx. Ni Joel, ni Canelada, ni Josevi han pogut fer el segon gol. Tampoc Ferran Alabau, que ha estat a punt de fer el golàs de la jornada des del seu camp. El davanter dels diables és tot un especialista en aquests tipus de dianes. Ja en va fer dues davant l’Andorra fa un parell de temporades. Tot i el munt d’ocasions desaprofitades, els de Javi Gómez no han hagut de patir per tancar el resultat i sumar cinquena victòria consecutiva.