El Sant Andreu ha guanyat per 1 gol a 4 al camp del Cerdanyola. Els de Mikel Azparren han patit a la primera meitat, però han sabut sobreposar-se i acabar sumant la victòria. Els gols d’Elhadji, Ton Alcover, Sergi Serrano i Laro Setién mantenen els quadribarrats en la lluita per les posicions d’ascens a Segona B.

El Sant Andreu reacciona al gol del Cerdanyola

El Cerdanyola ha sortit molt més concentrat i més dur en l’inici del partit. Fruit d’aquesta intensitat, Servetti ha aconseguit avançar el conjunt local. L’errada de Carroza i la falta de contundència de Craviotto han deixat sol el davanter uruguaià, que ha posat l’1-0 al minut 19. A partir d’aquí, el Sant Andreu ha aconseguit el control del partit i han començat a arribar les ocasiones, però no ha estat fins al minut 44 quan Elhadji s’ha llançat en planxa per rematar una molt bona centrada de Serrano i posar l’empat a un al marcador just abans d’arribar al descans.

Els quadribarrats completen la remuntada

La segona part ha començat amb un Cerdanyola una mica millor que el Sant Andreu a les àrees. Craviotto ha mantingut l’equip viu en el partit fins que al minut 74 Ton Alcover ha tret un xut magistral des de la frontal que ha tocat el pal i ha acabat entrant. A partir d’aquest gol, els locals s’han quedat molt tocats i els quadribarrats no han deixat de generar ocasions de perill. Al minut 84 de partit, un contraatac dirigit per Josu ha acabat amb l’1-3 de Sergi Serrano. Abans d’acabar el partit, i amb el Cerdanyola amb 10 jugadors, Laro Setién ha posat el punt final al partit amb el quart i últim gol dels nois de Mikel Azparren, que segueixen en la zona de play-off.