Cada jornada que passa, el Muntanyesa s’apropa més a la Tercera Divisió. Els de Dani Andreu són una piconadora i fa setmanes que han posat la directa cap a l’ascens. Amb la victòria d’aquesta jornada davant l’Alcarràs per 1 gol a 2, els de Nou Barris encadenen el setè triomf consecutiu.

Sergi Arimany obre la llauna

Després d’un primer quart d’hora sense cap ocasió clara, la Monta ha començat a despertar gràcies a Sergi Arimany. El jugador groc-i-negre ha avisat primer amb un xut que li ha marxat alt. Ha estat el preludi del 0 a 1. El davanter no ha fallat i ha avançat els seus al minut 24. L’alegria, però, només ha durat dos minuts. El temps que ha trigat Traguany a posar la igualada.

Erik Pérez, tres punts i cap a Nou Barris

Erik Pérez ha estat l’encarregat de fer l’1 a 2. El jugador de la Monta ha encertat al minut 64. L’únic gol de la segona meitat. Suficient perquè l’equip barceloní torni a Nou Barris amb tres punts al sarró per setena jornada consecutiva. Amb aquest triomf, els de Dani Andreu sumen 53 punts. Un pas més cap a la Tercera Divisió.